NME-centrum "De Hooizolder" heeft een uitgebreid lesaanbod voor scholen. De lessen vinden plaats op onze locatie in het Burg. Feitsmapark en worden gegeven door een NME-docent.
Let op:
Vanaf dit moment vind u ons aanbod voor volgend schooljaar (2023-2024) hieronder in de NME-gids. Vanaf nu kun je dus bekijken welke lessen we volgend jaar gaan geven, waaronder weer 3 splinternieuwe!

Nieuw! Vanaf dit schooljaar kun je bij NME-centrum "De Hooizolder" ook materialen lenen. Deze boek je voor een periode en haal je zelf op en breng je zelf terug. Dit zijn veldwerkmaterialen en materialen uit oude lessen bijvoorbeeld.
Dit jaar gaan we kijken hoe het gaat: voorlopig zijn er geen kosten aan verbonden, tenzij er iets kapot gaat, dat wordt wel achteraf in rekening gebracht.
Boeken doe je ook via de nme-gids hieronder.

De NME-co√∂rdinatoren op de scholen kunnen vanaf 1 juni 2023 reserveringen voor lessen plaatsen voor het schooljaar 2023-2024.  Om in te kunnen schrijven heeft de NME-co√∂rdinator van de school een inlogcode en wachtwoord gekregen.
Voor scholen buiten Sliedrecht die in willen schrijven: Neem contact op met ons!
 

 

 

 

Op deze lessen en de uitleen van leskisten en materialen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Die vindt u hier:

Kijk ook eens op deze site onder Educatie bij:
tips voor scholen!
Daar staan links naar evenementen en/of leuke lessen met natuurbeleving als doel!
We verversen deze tips met alle post die we hierover binnenkrijgen van onze partners.

Op al onze lessen en de uitleen van leskisten en materialen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Die vindt u onderaan deze pagina.