Op de 1e avond van onze concertenreeks hebben we een intieme avond ingepland.
Maar liefst 3 singer-songwriters uit Papendrecht zullen mooie luisterliedjes ten gehore brengen; afzonderlijk van elkaar én met elkaar.

 

 

Francesco Daniel is een singer-songwriter uit Papendrecht. Hij kreeg bekendheid doordat hij de talentenjacht I Want To Be Famous in 2014 won. Hij brengt naast eigen Engelstalige nummers ook covers uit. Hij begeleidt zichzelf op zijn akoestische gitaar. Dat klinkt misschien saai, maar rocken kan hij zeker wel! Francesco Daniel heeft verder twee EP's, Acoustic Sonnets (2014) die te vinden is op Spotify en Thoughts of the Puzzle Mind (2017) die fysiek te verkrijgen is! Ook is hij theateracteur en schrijver van gedichten en theaterstukken. Bent u nieuwsgierig geworden? Bezoek dan Francesco's website: www.francescodaniel.com of bezoek zijn YouTube kanaalwww.youtube.com/user/MrFrancescodaniel.

 

02 juni 2017

Francesco Daniel

Rob van Rij is 25 jaar en komt uit Papendrecht.
Hij is nu ongeveer 3 jaar bezig als singer-songwriter. Zijn muziekstijl is een mix tussen folk, country en pop.
In 2015 heeft hij zijn EP All Stories Fade Out uitgebracht.

Veel inspiratie haalt hij uit voorbeelden; The Tallest Man On Earth, John Mayer, Gregory Alan Isakov, Isbells en Glen Hansard. Hij heeft o.a. gespeeld op het Zomerklanken-festival, Wantijpop en Big Rivers.

Rob van Rij

Celeste Liberty kent u misschien nog van vorig jaar. Ze schrijft vooral luisterliedjes en haalt haar inspiratie uit artiesten als
Ed Sheeran, Nina Nesbitt, Gabrielle Aplin, Taylor Swift. Zij heeft o.a. opgetreden op Wantijpop en Big Rivers. In september 2016 heeft zij haar eerste EP Everchanging Stories uitgebracht.

Celeste Liberty

09 juni 2017

Op de 2e avond van onze concertenreeks hebben we een echt feestavond ingepland.
Dit keer is  het de beurt aan Jan pak de Leuning.

Jan pak de leuning heeft in Sliedrecht eigenlijk geen introductie meer nodig, maar voor de weinigen die geen idee hebben: Jan pak de Leuning bestaat al meer dan 10 jaar en speelt op verjaardagsfeesten, bruiloften, buurtfeesten, voetbalfeesten, noem maar op en nu dus ook bij ons tijdens een van de Zomeravondconcerten.

De Jannen, zoals zij zich zelf ook wel noemen, bieden een avond vol muziek en vertier, afgestemd op de wensen van het publiek. De Jannen spelen en zingen, veelal meerstemmig. Hierbij speelt humor en aankleding een grote rol. Het is een band die sfeer weet te scheppen tijdens het spelen van de muziek.

Jan pak de Leuning

16 juni 2017

Tijdens deze laatste avond hebben we een swingend optreden van het Nieuw Gorinchems Jazz Collectief

Nieuw Gorinchems Jazz Collectief bestaat sinds 2007 in wisselende bezettingen. Het zijn muziekliefhebbers die de stijl en sfeer van de jazzmuziek vertolken in een hedendaags jasje. Ze spelen muziek van jazzgrootheden zoals  Duke Ellington, Horice Silver, Charlie Parker, van swing tot easy listening ballads en be-bop. 

Bezetting; Anton Drukker;  toetsen, Arjan de Swart Bas, Ron van de Rhee Drums, Janet Stolk viool, Wim Krauweel gitaar, Walter van Andel tenorsaxofoon, Ad Middelkoop altsaxofoon, Bert de Ruijter tenorsaxofoon.

Nieuw Gorinchems Jazz Collectief

De concerten beginnen om 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.
De toegang is gratis en voor koffie en thee wordt gezorgd!